Lilat jatkaa B-tyttöjen A-poolissa!
Julkaistu: 20.11.2022 11.07

Lujan B-tytöt pelaavat tällä kaudella B-tyttöjen SM-sarjaa ja naisten 2-sarjaa. Pelejä on siis tullut jo syksyn aikana ihan mukavasti. B-tyttöjen SM-sarjassa Lilat selvittivät tiensä tasoturnauksen voitolla ja lännen A-poolin 2. sijalla suoraan valtakunnalliseen A-pooliin, joka pelattiin lauantaina 19.11 Nurmossa. Vastassa oli Nurmon Jymyn lisäksi Maskun Kataja ja PuMa volley Helsingistä.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Nurmon kivenkova joukkue. Ensimmäisen erän tasaisen vaiheen jälkeen Nurmon tytöt ottivat pelissä komennon ja jyräsivät selvään 2-0 voittoon. NJ sai kovalla ja laadukkaalla syötöllä Lilojen vastaanoton rikki ja pelistä ei tullut oikein mitään. Oma peli ei myöskään lähtenyt toimimaan ollenkaan.

Lounaan jälkeen vastaan tuli Maskun Kataja. Lilat lähti peliin hyvällä asenteella ja veivät ensimmäisen erän numeroin 25-13. Toinen erä oli paljon tasaisempi ja siinä mentiin rinta rinnan 15-15 tilanteeseen, jonka jälkeen Lilat saivat vahvemman otteen ja veivät erän 25-18 ja ottelun 2-0.

Viimeisessä pelissä tuli vastaan PuMa B1, joka on tuttu vastus viime vuodelta. Odotettavissa oli tasainen vääntö ja sellainen siitä myös tuli! Pelissä oli otteluvoiton lisäksi panoksena A-poolin paikka seuraavalle poolikierrokselle. Lilat vei ensimmäisen erän numeroin 27-25. Toisessa erässä omat virheet haittasivat peliä ja sen PuMa vei 22-25. Kolmannessa erässä Lilat saivat alusta lähtien hyvän otteen ja pääsivät jo 13-7 johtoon. Erän lopussa PuMa sai vielä otetta, mutta kiri ei ihan riittänyt ja Lilat vei erän 15-12 ja koko ottelun 2-1. Pelit siis jatkuvat A-poolissa myös seuraavalla kierroksella!