Iltarastikalenterin mukaiset omatoimi-iltarastit alkavat Laihialla toukokuun ensimmäisellä viikolla.


Omatoimi-iltarastien harjoitusviikko 21-24.4.2020


Rajavuoressa on normaalin iltarastikäytännön mukaisesti neljä rataa, joista voit valita haluamasi ja kiertää sen omatoimisesti. Ja toki voit (vaikka eri päivinä) kiertää useammankin radan. Lähtö/maalipaikka.

Toimintaohjeet:

Rastiliput ovat maastossa perjantaihin kello 21 saakka . Rasteilla on pikkurastiliput. Rasteilla on rastikoodi (puuttuu kahdelta A-radan rastilta), mutta ei Emit-leimasimia. Ajanottoa ei ole, vaan maastossa käydään omaan tahtiin. Lippuihin ei tarvitse koskea.

Suunnistajien toivotaan käyttävän aikahaarukkaa laajasti hyväkseen, jotta kokoontumisrajoitusten enimmäishenkilömäärää ei ylitetä. Pidä liikkuessasi riittävästi etäisyyttä muihin suunnistajiin ja maastossa olijoihin. Tule suunnistamaan vain terveenä. Jos suunnistat yksin, ilmoita läheisillesi mihin ja milloin olet menossa. Puhelimen mukaanottoa suositellaan! Kyseessä ovat omatoimirastit. JAOSTO EI OLE VASTUUSSA EKSYMIS- TAI LOUKKAANTUMISTAPAUKSISSA!

Kartan voit itse tulostaa alla olevista linkeistä. Karttoja tulostetaan myös Kyrönmaan Markkinoinnissa, Laihiantie 44, tiistaista perjantaihin klo 9.00-17.00. Jaosto maksaa karttojen tulostamisen! Tuloste on arkistokelpoinen mustesuihkutuloste, mutta silti on syytä suojata kartta muovilla.

Normaali iltarastimaksu (5 euroa yli 21-vuotiailta) suoritetaan jaoston tilille Osuuspankkiin: FI49 5210 0820 0033 87. Käytä viitenumeroa 1164. Myös kausikortit ovat käytössä. Kausikorttien hinnat ovat 50e/henkilö, perhekortti 80e/perhe. Pankkiin maksaessasi käytä viitenumeroa 1119. Voit käyttää myös Smartumin, Edenredin ja ePassin sähköisiä maksuja normaaliin tapaan. Epsu-kortti ei ole käytössä näillä eikä yleensäkään Laihian Lujan iltarasteilla!

Ilmoittaudu rasteille alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta!

Ratalinkit:

"Tulokset"

Rasteilla käyneet